Overstappen elektrisch roken

Overstappen op elektrisch roken is niet zo heel moeilijk. Het enige dat men nodig heeft is een e-sigaret van goede kwaliteit. Moge het duidelijk zijn dat wij pleiten dat de e-sigaret vele malen minder schadelijker is dan normale tabak sigaretten. Dergelijke schadelijke stoffen als teer, stikstofoxide en koolmonoxide zijn niet aanwezig tijdens het verdampen van e-liquid. Het is algemeen bekend dat nicotine niet gezond is. 0 mg betekent zonder nicotine.

Overstappen elektrische sigaret: logische keuze
Bent u het ook zo zat dat u nergens meer mag roken? Tegenwoordig niet meer op treinstations, kroegen, restaurants, parken etc.. Terwijl uw lichaam toch vraagt om nicotine. En is stoppen met roken voor u nog geen optie? Dan is het een logische keuze voor het overstappen naar elektrisch roken. Hoewel “roken” een verkeerde benaming is omdat u niet rookt maar dampt. U verhit liquid tot een bepaald punt dat het verdampt en niet verbrand! Hierdoor komen veel minder schadelijke (verbranding) stoffen vrij! Overstappen naar elektrisch roken is heel gemakkelijk. U heeft eigenlijk alleen een goede, oplaadbare e-sigaret nodig en verschillende cartridges met nicotine houdende vloeistof, zodat u eenvoudig uw tabak de deur uit kunt doen. Wilt u advies over de e sigaret let dan goed op dat u een beginnersset aanschaft.

Waarom overstappen naar e-sigaret?
Overstappen e-sigaret is voor velen een logische stap. Vooral mensen die nog niet toe zijn aan stoppen met roken en toch de omgeving niet meer met hun rookverslaving willen belasten. Ook is overstappen op een elektrische sigaret logisch als men graag in de horeca vertoeft, op de tribune zit of rond kinderen bent en snakt naar een sigaret. Bij het roken van een e-sigaret rookt men namelijk geen tabak. De rook die u uitademt is damp. Ook daarom is overstappen op elektrisch roken aan te raden als u nog niet toe bent aan het stoppen met roken. Uiteraard is damp niet gezond voor uw omgeving, maar wel minder schadelijk!

Overstappen elektrisch roken: zo doet u dat
Er zijn verschillende e-sigaretten verkrijgbaar, maar het is wel belangrijk om het overstappen op elektrisch roken te doen met een goede e-sigaret. Er zijn namelijk verschillende kwaliteitsniveaus in omloop en voor uw gezondheid is het natuurlijk belangrijk dat u de beste e-sigaret uitzoekt. Kies daarom bij het overstappen op elektrisch roken voor een echt merk en koop altijd originele e-liquids bij dezelfde dealer. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en handleiding e-sigaret pagina’s. De vloeistof in de cartridges of liquids kunnen stoffen bevatten waar u allergisch voor bent. Mocht er een allergie voor e-liquid reactie optreden, staak dan direct het gebruik en stap over naar een biologische e-liquid omdat hier een verwaarloosbaar percentage PG inzit.

Naar de Startersets →

1 gedachte over “Overstappen elektrisch roken

  1. Ik kan me goed voorstellen dat e-sigaretten en goed alternatief zijn voor veel rokers. Je wilt inderdaad je omgeving niet te veel belasten. Een andere reden dat men graag dampt is dat je het op meer plaatsen kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *