PG allergie?

Steeds meer mensen per dag ontdekken een intolerantie voor propyleenglycol afgekort PG. Krijgt u bij het dampen last van uw ogen, keel of spierpijn? De kans is aannemelijk dat u een PG allergie heeft waardoor u de meest gangbare liquids niet meer kunt dampen zonder klachten.

Gelukkig is er een oplossing voor mensen met een pg allergie. Roken.nl heeft een uniek 100% VG GREEN STAR Liquid welke geschikt is voor de meeste mensen met een PG allergie. Door de lage viscositeit is deze liquid geschikt voor vrijwel alle elektrische sigaretten die wij verkopen!

PG allergie symptomen

De meest voorkomende symptomen bij een propyleenglycol allergie (PG) op een rij.
⚠ Gezwollen keel / tandvlees
⚠ Huidproblemen zoals huiduitslag
⚠ Opgezette keel
⚠ Rode en tranende ogen
⚠ Spierpijnen
⚠ Duizeligheid
⚠ Maagzuur
⚠ Zweten
⚠ Benauwd

Voorkom dergelijke kwalen door over te stappen naar de 99,9%/100% VG liquid voor uw e sigaret. Nog steeds last? Neem dan contact met ons op. Lees ook de bijwerkingen van de e sigaret.

VG allergie symptomen

Allergie voor Vegetable Glycerine of plantaardige glycerine komt minder vaak voor. Iemand met een VG allergie weet dit meestal al omdat er allergische reactie ontstaat van gebruik als make-up en voeding. Symptomen van een ernstige allergische reactie zijn vaak; jeuk, zwelling en huiduitslag. Dit komt voornamelijk voor op het gezicht, keel en tong. Duizeligheid en moeite met ademhalen zijn ook symptomen van een mogelijke VG allergie.

Het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum informeert en adviseert professionele hulpverleners over vergiftigingen.