Betalingsmogelijkheden

iDEAL
Elke Nederlandse bank werkt samen met iDEAL. Dit is een snel en gemakkelijk online betaalsysteem via uw eigen bank.

iDIN (nog niet van toepassing)
Met iDIN kunt u online identificeren via uw eigen bank om te verifiëren of u minimaal 18 jaar oud bent. Het werkt hetzelfde als iDEAL en u hoeft dit slechts eenmalig in uw account te doen.

iDEAL QR-code (betalen via de APP van uw bank)
Wanneer u op afrekenen klikt krijgt u een overzicht van alle Nederlandse banken en krijgt u ook een QR-code te zien. Log in op uw bankapp en tik op “scanner” zodat u de QR-code kunt scannen. Als u dit voor de eerste keer doet zal de bankapp toestemming vragen voor gebruik van de camera. Klik hier voor een plaatje met uitleg. Dit wordt ook betalen via app genoemd.

Overschrijving per bank
Wanneer u de bestelling plaatst krijgt u alle benodigde gegevens zodat u zelf het bedrag kan overmaken. Let wel, het kan enkele dagen duren voordat uw bestelling wordt verstuurd. Belangrijk: bestelnummer bij de betaling vermelden en het exacte totaalbedrag overmaken.

Afterpay
Ontvang eerst uw product(en) en betaal pas na ontvangst.

Tikkie
Tikkie is handig als iemand anders uw bestelling gaat betalen. De tikkie kunt u dan gemakkelijk via bijvoorbeeld whatsapp of e-mail verzenden. Zodra de tikkie is betaald gaat de bestelling de deur uit.

PayPal
Online betalen via mail of creditcard. Met PayPal kunt u ook met uw Creditcard betalen ook al hebt u geen PayPal-account.

Creditcard
Mastercard en VISA

Bancontact, KBC/CBC Mister cash en Belfius direct net
Banken uit België.

Sofort en Giropay
Banken uit Duitsland.

EPS
Bank uit Oostenrijk.

Apple pay
Betaling via uw telefoon en apple account.

Bitcoin (momenteel niet van toepassing)
Een virtuele munt welke ook bekend staat BTC.