Handleidingen

Veel elektrische sigaretten werken hetzelfde. Staat uw elektrische sigaret er niet bij? Neem dan contact met ons op. Lees altijd eerst de handleiding van het product dat u besteld. Vrijwel alle clearomizers (coil/atomizer) maakt een borrelend/knetterde geluid. Dit is normaal.

Vrijwel alle elektrische sigaretten zijn uitgerust met de klik-beveiliging. Om de elektrische sigaret (batterij) te activeren dient u 5 keer binnen 2 seconden het knopje in te drukken. Vervolgens gaat het ledje knipperen en is de elektrische sigaret klaar voor gebruik. Voor elk trekje dat u neemt dient u het knopje ingedrukt te houden. Zolang u het knopje ingedrukt houdt zal het ledje blijven branden.

Algemene informatie

  • De batterij van de elektrische sigaret niet de gehele dag/nacht aan de oplader laden. Verwijder de elektrische sigaret van de oplader als het led-lampje groen brand. (gemiddeld circa 2 uur, maximaal 3 uur.)
  • De batterij mag niet nat worden en blootgesteld worden aan zonlicht. Zorg ervoor dat de batterij niet warm wordt.
  • De elektrische sigaret niet in de broekzak bewaren.
  • Liquids/vloeistoffen buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Vloeibare nicotine kan dodelijk zijn!
  • De onderdelen niet te strak vastdraaien.
  • Bij verkeerd gebruik kunnen (Li-ion) batterijen kapot gaan. Hierbij kunt u denken aan niet juist opladen, te lang opladen of ontladen van de batterij.
  • De batterij niet laten vallen. Wij raden af de batterij langer te gebruiken als u deze laat vallen.
  • Schaf een nieuwe batterij aan wanneer het opladen langer duurt dan voorheen het geval was en/of de capaciteit opvallend afneemt.

Registeren en Inloggen

Klik hier hoe u een account kunt aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Klik hier voor meer informatie over het spaarpuntensysteem.


eGo-T CE4, CE5 en CE6 handleiding

Voor de eGo(-T) series geldt ook een klik-beveiliging. 5 keer binnen 2 seconden klikken om te activeren. Klik hier voor video uitleg.

Liquid toevoegen
CE4: Het mondstukje losdraaien. Draai het mondstukje (tip, driptip) los van de clearomizer (links = losdraaien, rechts = vastdraaien) en vul de clearomizer met liquid. Zorg ervoor dat er geen liquid in het middelste buisje komt. Liquid dus aan de zijkant toevoegen.
CE5: Zie CE4
CE6: Zie CE4

De clearomizer dient u na verloop van tijd te vervangen. Alle CE4, CE5 en CE6 clearomizers passen op dezelfde 650 & 1100 mAh batterij.


eVod & eVod 2 KangerTech handleiding

Bij de eVod kangertech hoeft u na verloop van tijd alleen de bottom coil te vervangen. Wij verkopen bottom coils (eVod 1) & dual coils (eVod 2). Verder kunt u zelf bepalen de oHm bepalen. Het is een kwestie van uitproberen wat u het beste vindt.

eVod gebruikt: Bottom coils
eVod 2 gebruikt: Dual coils


Liquid toevoegen
Draai de clearomizer los van het tussenstuk. Vul de liquid aan de zijkant van de clearomizer. Zorg ervoor dat er geen liquid in het middelste buisje terecht komt.

Coil of clearomizer vervangen
Na verloop van tijd dient u de (bottom/duel) coil en/of de clearomizer te vervangen. Draai de clearomizer eraf zodat u de coil ziet. Nu kunt u de coil vervangen. De Coil, bottom coil of de dual coil vervangen wanneer de smaakbeleving en/of damp niet meer optimaal is.


Liquid smaakt vies, weinig damp of verbrand

Als de liquid niet goed smaakt is waarschijnlijk de coil verbrand en/of dampt u op een te hoge voltage. Het is belangrijk dat u enkele minuten wacht na het vullen van de clearomizer zodat de liquid in de coil trekt. Als er niet of nauwelijks liquid in de coil zit zal de watten in de coil verbranden als u het knopje indrukt. Dan dient u de coil te vervangen voor een nieuwe coil. Ook kunt u enkele druppels liquid in de coil druppelen maar enkele minuten wachten is beter. Het kan ook zijn dat de coil overbelast wordt omdat u te snel en teveel achter elkaar dampt.


eGo Clearomizer repareren

Clearomizer repareren
Klik op de afbeelding om te vergroten (nieuw venster)

Het repareren van een (nieuwe) eGo clearomizer is vrij eenvoudig. Als de clearomizer niet werkt komt dit doordat het contactpunt van de clearomizer geen contact maakt met de batterij. Zie de afbeelding links hoe u het contactpunt kunt herstellen.

Clearomizer lekt

Als de clearomizer lekt dan duidt dit mogelijk op verkeerd gebruik. Maak de clearomizer goed schoon met warm water en vervolgens droog maken met een stofvrije doek. Draai alle onderdelen handvast. De clearomizer mag nu niet meer lekken. Let wel, eGo clearomizers dient u na enkele dagen/weken (afhankelijk van gebruik en liquid) in zijn geheel te vervangen. Klik hier voor losse clearomizers. Bij andere clearomizers dient u na enkele weken de coil te vervangen. Let wel, liquid van andere merken die wij niet verkopen kunnen ook problemen geven.