Handleidingen

Vrijwel alle elektrische sigaretten zijn uitgerust met de klik-beveiliging. Om de elektrische sigaret (batterij) te activeren dient u 5 keer binnen 2 seconden het knopje in te drukken. Vervolgens gaat het ledje knipperen en is de elektrische sigaret klaar voor gebruik. Voor elk trekje dat u neemt dient u het knopje ingedrukt te houden. Zolang u het knopje ingedrukt houdt zal het ledje blijven branden. Lees altijd eerst de handleiding van het product dat u besteld. Vrijwel alle clearomizers en coils maken een borrelend/knetterend geluid er is namelijk sprake van verdamping.

Onderdelen op naam en type →

Algemene informatie

  • De batterij van de elektrische sigaret niet de gehele dag/nacht aan de oplader laden. Verwijder de elektrische sigaret van de oplader als het led-lampje groen brand. (gemiddeld circa 2 uur, maximaal 3 uur.)
  • De batterij mag niet nat worden en blootgesteld worden aan zonlicht. Zorg ervoor dat de batterij niet warm wordt.
  • De elektrische sigaret niet in de broekzak bewaren.
  • Liquids buiten bereik van kinderen en huisdieren bewaren. Vloeibare nicotine kan dodelijk zijn!
  • De onderdelen niet te strak vastdraaien.
  • Bij verkeerd gebruik kunnen (Li-ion) batterijen kapot gaan. Hierbij kunt u denken aan niet juist opladen, te lang opladen of ontladen van de batterij.
  • De batterij niet laten vallen. Wij raden af de batterij langer te gebruiken als u deze laat vallen.
  • Schaf een nieuwe batterij aan wanneer het opladen langer duurt dan voorheen het geval was en/of de capaciteit opvallend afneemt.
  • Vervang onderdelen op tijd

CE4/CE5/CE6/C1+
Stap 1: Clearomizer vullen met liquid. Houdt de tip ingedrukt en draai deze naar het open slotje en daarna stevig aantrekken.
Stap 2: Vul de clearomizer aan de zijkant met liquid tot het maatstreepje. Na het vullen minimaal 15 minuten wachten met dampen (liquid moet intrekken).
Stap 3: Draai de clearomizer nu vast op de batterij.
Stap 4: Klik-beveiliging van de batterij halen doet u door 5 keer te klikken binnen 2 seconden.
Stap 5: Houdt de (vuur)knop ingedrukt tijdens het dampen. Klik hier voor video uitleg.

Overige clearomizers met losse coils
Stap 1: Coil goed stevig vastdraaien (als deze niet goed vast zit zal het gaan lekken)
Stap 2: Vul de clearomizer aan de zijkant met liquid tot het maatstreepje. Na het vullen minimaal 15 minuten wachten met dampen (liquid moet intrekken).
Stap 3: Draai de clearomizer nu vast op de batterij.
Stap 4: Klik-beveiliging van de batterij halen doet u door 5 keer te klikken binnen 2 seconden.
Stap 5: Houdt de (vuur)knop ingedrukt tijdens het dampen.

Clearomizer / Coil vervangen
De clearomizer of coil dient u na verloop van tijd te vervangen. Gemiddeld dient u de clearomizer of coil na 1 week te vervangen. Uiteraard is dit afhankelijk van de type eliquid en gebruik.


Liquid smaakt vies, weinig damp of verbrand
Als de liquid niet goed smaakt is waarschijnlijk de coil verbrand en/of dampt u op een te hoge voltage. Het is belangrijk dat u enkele minuten wacht na het vullen van de clearomizer zodat de liquid in de coil trekt. Als er niet of nauwelijks liquid in de coil zit zal de watten in de coil verbranden als u het knopje indrukt. Dan dient u de coil te vervangen voor een nieuwe coil. Ook kunt u enkele druppels liquid in de coil druppelen maar enkele minuten wachten is beter. Het kan ook zijn dat de coil overbelast wordt omdat u te snel en teveel achter elkaar dampt.


Clearomizer lekt
Als de clearomizer lekt dan duidt dit mogelijk op verkeerd gebruik. Maak de clearomizer goed schoon met warm water en vervolgens droog maken met een stofvrije doek. Draai alle onderdelen handvast. De clearomizer mag nu niet meer lekken. Let wel, eGo clearomizers dient u na enkele dagen/weken (afhankelijk van gebruik en liquid) in zijn geheel te vervangen. Klik hier voor losse clearomizers. Bij andere clearomizers dient u na enige tijd de coil te vervangen. Let wel, liquid van andere merken die wij niet verkopen kunnen ook problemen geven.


Registeren en Inloggen
Klik hier hoe u een account kunt aanmaken of inloggen met een bestaand account.