Verbrande smaak e sigaret

Last van een verbrande smaak? Dan gaat er iets mis.

Volg deze stappen nauwkeurig op
1. Maak alle onderdelen van de clearomizer schoon met warm water en droog deze af met een stofvrije doek.
2. Neem een nieuwe coil en draai deze stevig vast(!).
3. Vul de clearomizer voor maximaal 75% en druk niet op de (vuur)knop.
4. Wacht na het vullen minimaal 10 minuten.
5. Stel de laagste voltage in.
6. Luchttoevoer helemaal openzetten.
7. Nu de vuurknop indrukken en zachtjes hijsen.

Als u deze 6 stappen juist hebt doorlopen zal de elektrische sigaret niet meer verbrand smaken. Wanneer deze op ten duur toch weer verbrand gaat smaken is dit een teken dat u de coil moet vervangen. U dient ook de coil te vervangen wanneer de smaak en damp minder is dan voorheen.

Liquid smaakt vies of weinig damp

Als de liquid niet goed smaakt is waarschijnlijk de coil verbrand en/of dampt u op een te hoge voltage. Het is belangrijk dat u enkele minuten wacht na het vullen van de clearomizer zodat de liquid in de coil trekt. Als er niet of nauwelijks liquid in de coil zit zal de watten in de coil verbranden als u het knopje indrukt. Dan dient u de coil te vervangen voor een nieuwe coil. Ook kunt u enkele druppels liquid in de coil druppelen maar enkele minuten wachten is beter. Het kan ook zijn dat de coil overbelast wordt omdat u te snel en teveel achter elkaar dampt. Lees hier meer over op: dry hits voorkomen pagina.

Vul de tank niet teveel want dan kunt u last krijgen van flooding / overstromingen waardoor gedacht wordt dat de e sigaret lekt.

Verbrande smaak e-smoker tegengaan? Alle tips en trics leest u hierboven. Volg de stappen nauwkeurig op en u zult geen last meer hebben van een verbrande smaak!

Klik hier als de e sigaret lekt