Verzending

Voor de actuele status zie de Roken.nl Facebookpagina

Verzending & Verzendkosten
Voor Nederlandse klanten versturen wij gratis vanaf 15 euro. Onder de 15 euro rekenen wij 2.95 euro. Alle bestellingen wordt met een Track & Trace code van PostNL verstuurd. Als u voor 17:00 uur een bestelling plaatst versturen wij deze dezelfde dag van maandag tot vrijdag. Gemiddeld komt 95% van de bestellingen op tijd aan.

België
Wat mag wel? E-liquid-, S&V-, Aroma-, Base zonder nicotine, Accessoires, DIY tools en bepaalde typen batterijen.

Wat mag niet? E-liquid met nicotine, Startersets / Box mods, Clearomizers, Coils en eGo batterijen.

België en Duitsland
Zending naar Duitsland versturen wij gratis vanaf 50 euro. Onder de 50 euro rekenen wij 4,95 euro. Het kan een aantal dagen duren.

Andere EU-landen
Voor overige EU-landen rekenen wij circa 14,95 euro waarvoor meestal getekend moet worden. Versturen naar een postbus is niet mogelijk. Versturen naar een vakantieadres is voor eigen risico.

Bestelling niet ontvangen?
Hebt u een mailbericht van ons gekregen dat uw bestelling is verstuurd? Dan is uw bestelling sowieso onderweg! Helaas komt het wel eens voor dat een bestelling vertraagd is. Als u niet wijzer wordt aan de hand van de trackingcode verzoeken wij u vriendelijk nog even geduld te hebben. Bij vertraging komt de bestelling meestal een dag of twee later aan. Alvast onze excuses voor de vertraging bij PostNL en hopen wij op uw begrip voor deze situatie.

Niet aanwezig?
Niet aanwezig als de bezorger komt? Dan zal de bezorger het op een ander moment weer proberen. Na twee niet gelukte bezorgpogingen zal het pakketje worden afgegeven bij een PostNL-locatie. U hebt dan 7 dagen de tijd om het pakketje op te halen. Het kan ook voorkomen dat de bezorger het pakketje afgeeft bij de buren.

Product beschadigd en/of kapot ontvangen?
Komt uw bestelling beschadigd en/of kapot aan? Meldt dit dan binnen 24 uur na ontvangst. Voor een snellere afhandeling graag een foto meesturen.

Bestelling niet compleet?
Bestelling niet compleet ontvangen? Meld dit zo snel mogelijk (het liefst binnen 24 uur na ontvangst).

Verkeerd adres opgegeven?
Dan zullen wij wachten totdat de bestelling bij ons retour is gekomen. Zodra deze retour is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. Meestal is het binnen een paar dagen weer retour gekomen maar het kan een aantal weken duren bij PostNL. Als u de betreffende producten alsnog wenst te ontvangen dient u deze opnieuw te bestellen.

Pakket afhaalpunt
Het is niet mogelijk om uw bestelling naar een afhaalpunt te laten bezorgen. Gebruik daarom niet het adres van PostNL afhaalloket, Primera of dergelijke.

Voorwaarden PostNL
Zorg ervoor dat uw adres en adresgegevens aan de algemene voorwaarden van PostNL voldoet. Klik hier voor de algemene voorwaarden van PostNL.