Advies

Advies nodig welke e-sigaret u moet kopen? Bel ons op telefoonnummer 0854013417 of online chat (rechtsonderin) of lees de stappen hieronder. Startersets zijn compleet maar komt zonder e-liquid.

Style uitleg
Heat-not-Burn: het gevoel van roken met de eigenschappen van vapen: Dit type e-sigaret verwarmt een tabakstick in plaats van vloeistof, voor een authentieke smaakbeleving.

Box-mods: zijn meestal ergonomische rechthoekige “doosjes” met instellingsmogelijkheden zoals voltage en batterij indicatie.

Pen-style: heeft de vorm van een pen.

Look-a-like: heeft de vorm en uiterlijk van een echte sigaret.

Pod-style: bij de meeste pod-systemen hoeft u de coil niet te vervangen maar de “pod”. Dit is een lege of voorgevulde cartridge. Plug & Vape.

Maten en andere specificaties kunt u vinden onder “Bekijk specificaties”.

Stap 1 – schaf een e-sigaret aan

Koop een starterset.

Alle e-sigaretten en liquids welke wij verkopen zijn geregistreerd en toegestaan voor de Nederlandse markt. Wilt u de verschillen weten? Lees dan de productbeschrijvingen bij het betreffende product. Het is raadzaam om coils erbij te bestellen. Ga naar de onderdelen pagina, kies het merk dan het model (type) en u ziet alle onderdelen waaronder coils.

Stap 2 – schaf e-liquid aan

Alle liquids die wij verkopen zijn geschikt voor de e-sigaretten die wij verkopen. Zie alle smaken op de liquid pagina. 12 milligram nicotine staat gelijk aan de normale tabak sigaret.

Stap 3 – afrekenen en gebruiken

Hebt u de producten toegevoegd aan de winkelmand? Ga dan naar afrekenen en vul uw adresgegevens in en controleer deze goed. U zult binnen enkele dagen de e-sigaret en liquid ontvangen. Lees de bijgeleverde handleiding goed door. Zie ook de handleiding e-sigaret pagina.

Uitleg batterij, clearomizer, coil en e-liquid
De elektrische sigaret bestaat uit een batterij, clearomizer, coil en e-liquid. Door de batterij te activeren wordt de coil in de clearomizer verwarmt. Vervolgens is er sprake van een verdamping.

Batterijcapaciteit: wordt aangeduid met mAh. Lichte gebruiker zal zo’n 650mAh per dag verbruiken en een zware gebruiker zo’n 2200mAh.

Clearomizer: het vloeistofreservoir wordt aangegeven in ml (milliliter). Alle clearomizers zijn tot maximum 2 ml vanwege wetgeving.

Coil: de coil zal wekelijks vervangen moeten worden. De coil moet vervangen worden wanneer de smaak en damp minder is dan voorheen. Welke coil u nodig bent vindt u op de onderdelen pagina per merk en type.

E-Liquid: dit is de vloeistof waarmee u de clearomizer vult. Liquid heeft verschillende eigenschappen. Lees hier meer informatie over deze eigenschappen.

Nog steeds vragen? Zie dan de veelgestelde vragen pagina, FAQ of ga naar de contact pagina.