Advies

Advies nodig welke e sigaret u moet kopen? Bel ons op nummer 0854013417 en kies voor optie 1 of lees de stappen hieronder.

Stap 1 – schaf een e-sigaret aan

Beginner? Zie dan: eGo C14, Justfog Q16 of de Q16 Pro met topfill.

Enige ervaring? Zie dan: Uwell Crown IV, SMOK Species of Voopoo Drag S.

Alle e-sigaretten en liquids die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit. Wilt u de verschillen weten? Lees dan de productbeschrijvingen bij het betreffende product. U kunt bij elke starterset ook als optie extra coils selecteren (optioneel). We raden aan dit te doen.

Stap 2 – schaf e-liquid aan

Alle liquids die wij verkopen zijn geschikt voor de e-sigaretten die wij verkopen. Zie alle smaken op de liquid pagina. Zie ook liquid proefpakketten. 11 / 12 milligram staat gelijk aan de normale tabak sigaret.

Stap 3 – afrekenen en gebruiken

Hebt u de producten toegevoegd aan de winkelmand? Ga dan naar de afrekenen pagina en vul uw adresgegevens in en controleer deze goed. U zult binnen enkele dagen de e-sigaret en liquid ontvangen. Lees de bijgeleverde handleiding goed door. Zie ook de online handleidingen pagina.

Uitleg batterij, clearomizer, coil en e-liquid
De elektrische sigaret bestaat uit een batterij, clearomizer, coil en e-liquid. Door de batterij te activeren wordt de coil in de clearomizer verwarmt. Vervolgens is er sprake van een verdamping.

Batterijcapaciteit: wordt aangeduid met mAh. Lichte gebruiker zal zo’n 650mAh per dag verbruiken en een zware gebruiker zo’n 2200mAh.

Clearomizer: het vloeistofreservoir wordt aangegeven in ml (milliliter). Alle clearomizers zijn tot maximum 2 ml vanwege wetgeving.

Coil: de coil zal wekelijks vervangen moeten worden. De coil moet vervangen worden wanneer de smaak en damp minder is dan voorheen. Welke coil u nodig bent vindt u op de onderdelen pagina per merk en type.

E-Liquid: dit is de vloeistof waarmee u de clearomizer vult. Liquid heeft verschillende eigenschappen. Lees hier meer informatie over deze eigenschappen.

e sigaret

Nog steeds vragen? Zie dan de veelgestelde vragen pagina, vraag en antwoord pagina, begrippenlijst of ga naar de contact pagina.