Advies

Helaas mogen wij van de wetgever geen e-sigaret modellen aanraden. Als u meer te weten wilt komen over het type/soort model klik dan op “> Bekijk productinformatie” bij het product zelf en “Style uitleg”.

Let op, startersets zijn compleet (tenzij anders aangegeven) maar komt altijd zonder e-liquid.

Style uitleg
Heat-not-Burn: dit type e-sigaret verwarmt een tabakstick in plaats van vloeistof (e-liquid).

Box-mods: zijn meestal rechthoekige “doosjes” met instellingsmogelijkheden.

Pen-style: heeft de vorm van een pen.

Look-a-like: heeft de vorm en uiterlijk van een echte sigaret.

Pod-style: bij de meeste pod-systemen hoeft u de coil niet te vervangen maar de “pod”. Dit is een lege of voorgevulde cartridge.

Stap 1 – schaf een e-sigaret aan

Koop een starterset.

Wilt u de verschillen weten? Lees dan de productbeschrijvingen (“> Bekijk productinformatie“) bij het product en “Style uitleg”.

Ga naar de onderdelen pagina, kies het merk en model (type) en u ziet alle geschikte onderdelen voor het betreffende model.

Stap 2 – schaf e-liquid aan

Liquids die wij verkopen zijn geschikt voor de e-sigaretten die wij verkopen. 12 milligram nicotine in e-liquid staat gelijk aan een echte sigaret.

Stap 3 – afrekenen en gebruiken

Hebt u de producten toegevoegd aan de winkelmand? Ga dan naar afrekenen en vul uw adresgegevens in en controleer deze goed. U zult binnen enkele dagen de bestelling ontvangen. Lees de bijgeleverde handleiding goed door! Zie ook online de handleiding e-sigaret pagina.

Uitleg batterij, clearomizer, coil en e-liquid

De elektrische sigaret bestaat uit een batterij, clearomizer, coil en e-liquid. Door de batterij te activeren wordt de coil in de clearomizer verwarmt. Vervolgens is er sprake van een verdamping.

Batterijcapaciteit: wordt aangeduid met mAh. Lichte gebruiker zal zo’n 650mAh per dag verbruiken en een zware gebruiker zo’n 2200mAh.

Clearomizer: het vloeistofreservoir wordt aangegeven in ml (milliliter). Alle clearomizers zijn tot maximum 2 ml vanwege wetgeving.

Coil: de coil zal wekelijks vervangen moeten worden. De coil moet vervangen worden wanneer de smaak en/of damp minder is dan voorheen. Welke coil u nodig bent vindt u op de onderdelen pagina per merk en type.

E-Liquid: dit is de vloeistof waarmee u de clearomizer/pod vult. Liquid heeft verschillende eigenschappen. Lees hier meer informatie over deze eigenschappen. Alle liquid flesjes zijn maximaal 10 ml vanwege wetgeving.

Nog steeds vragen? Zie dan de veelgestelde vragen pagina, FAQ of ga naar de contact pagina. Bellen kan ook op telefoonnummer 0854013417 of online chat (rechtsonderin).