Advies

Advies nodig? Bel ons op nummer 0854013417 en kies voor optie 1 of lees de stappen hieronder.

Stap 1 – schaf een e-sigaret aan

Beginner? Zie dan: eGo C14, Justfog PT of Justfog Q16.

Enige ervaring? Zie dan: Uwell Crown IV, SMOK Species of Aspire Zelos.

Alle e-sigaretten en liquids die wij verkopen zijn van de beste kwaliteit. Wilt u de verschillen weten? Lees dan de productbeschrijvingen bij het betreffende product. U kunt bij elke starterset ook als optie extra coils selecteren (optioneel). We raden aan dit te doen.

Stap 2 – schaf e-liquid aan

Alle liquids die wij verkopen zijn geschikt voor de e-sigaretten die wij verkopen. Zie alle smaken op de liquid pagina. Zie ook liquid proefpakketten. 11 / 12 milligram staat gelijk aan de normale tabak sigaret.

Stap 3 – afrekenen en gebruiken

Hebt u de producten toegevoegd aan de winkelmand? Ga dan naar de afrekenen pagina en vul uw adresgegevens in en controleer deze goed. U zult binnen enkele dagen de e-sigaret en liquid ontvangen. Lees de bijgeleverde handleiding goed door. Zie ook de online handleidingen pagina.

Uitleg batterij, clearomizer en coil

De elektrische sigaret bestaat uit een batterij, clearomizer en een coil. Door de batterij te activeren wordt de coil in de clearomizer verwarmt. Vervolgens is er sprake van een verdamping.

– Batterijcapaciteit: de batterijcapaciteit wordt aangegeven met mAh. Lichte gebruiker zal zo’n 650mAh per dag verbruiken en een zware gebruiker zo’n 2200mAh.
– Clearomizer: de vloeistofreservoir wordt aangegeven in ml (milliliter). Vrijwel alle clearomizers zijn tot 2 ml vanwege wetgeving.
– Coil: U dient de coil aan te schaffen welke geschikt is voor de clearomizer. Welke coil u nodig bent vindt u bij onderdelen.

Nog steeds vragen? Zie dan de veelgestelde vragen pagina, vraag en antwoord pagina of ga naar de contact pagina.