Reviews

Wie kan een review achterlaten?
Iedereen is vrij om ons te beoordelen. Zowel positieve als negatieve reviews worden geplaatst. Wij betalen niet voor reviews. Geverifieerde reviews op deze website bevatten een groen vinkje. In dit geval komt de geplaatste review overeen met de aankoop van het product.

Reviews geplaatst op onze website worden binnen 14 dagen behandeld. Reviews buiten onze website, zoals op Google of Trustpilot worden eveneens binnen 14 dagen behandeld.

Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?
Wanneer de klant een aankoop heeft gedaan komt er automatisch een uitnodigingsmail voor het plaatsen van een review. Reviews die niet voor ons bedoelt zijn worden in de regel verwijderd. De review moet gebaseerd zijn op een aankoop/ervaring en mag geen inhoud bevatten welke tot spam gerekend kan worden.

Helaas kunnen wij niet elke review controleren omdat bijvoorbeeld Google geen gegevens verstrekt van de reviewer waardoor het voor als webshop onmogelijk is te achterhalen wie de betreffende reviewer is omdat meestal een schermnaam/nickname gebruikt wordt.

Ga naar Google reviews om een beoordeling te plaatsen.

Trustpilot (niet meer actief)
Wij zijn enkele weken geleden (1-6-2023) gestopt met automatische uitnodigingen voor reviews op Trustpilot vanwege kostenbesparing. Automatische uitnodingen zijn enorm duur maar wel handig want de klant kan met één klik een review plaatsen. Dat is nu niet meer mogelijk en daarom vervallen dagelijks tientallen positieve reviews.