Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over elektronisch roken? Kijk op de: Vraag en Antwoord pagina.

Verzending & verzendkosten
Voor Nederlandse klanten is verzending geheel gratis ongeacht de bestelwaarde. Alle bestellingen worden over het algemeen verstuurd met een Track & Trace code. Als u voor 17:00 uur een bestelling plaatst versturen wij deze dezelfde dag. Gemiddeld komt 95% van de bestellingen op tijd aan. Op zondag wordt niet bezorgd en op maandag wordt brievenbuspost niet bezorgd.

Bestelling van circa €15,– of lager versturen wij als brievenbuspost. Helaas kan brievenbuspost enkele dagen langer duren dan pakketjes en brievenbuspakketjes. Bij brievenbuspost zit geen Track & Trace code.

Bezorging & niet aanwezig?
Niet aanwezig als de bezorger komt? Dan zal de bezorger het op een ander moment weer proberen. Na twee niet gelukte bezorgpogingen zal het pakketje worden afgegeven bij een PostNL-locatie. U hebt dan 2 weken de tijd om het pakketje op te halen. Het kan ook voorkomen dat de bezorger het pakketje afgeeft bij de buren. Komt uw bestelling beschadigd en/of kapot aan? Meldt dit dan binnen 24 uur na ontvangst.
Zorg ervoor dat uw adres(gegevens) aan de algemene voorwaarden van PostNL voldoet. Klik hier voor de algemene voorwaarden van PostNL.

Verkeerd adres opgegeven?
Dan zullen wij wachten totdat de bestelling bij ons retour is gekomen. Zodra deze retour is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. U kunt dan opnieuw bestellen.

Registeren en Inloggen
Klik hier voor het aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Handleidingen
Klik hier voor handleidingen.

Retourneren en Garantie
Klik hier voor meer informatie over retourneren en garantie.

Begrippenlijst
Klik hier voor de begrippenlijst.

Betaalmogelijkheden en verzendkosten
iDEAL – Elke Nederlandse bank werkt samen met iDEAL. Dit is een snel en gemakkelijk online betaalsysteem.
Overschrijving per bank – Wanneer u de bestelling plaatst krijgt u alle benodigde gegevens zodat u zelf het bedrag kan overmaken.
Onder rembours – U betaalt pas wanneer de postbezorger de bestelling bij u aflevert. Let op, de kosten voor rembours bedraagt €19,45.
PayPal – Online betalen via mail. Via PayPal kunt u ook met uw Creditcard betalen ook al hebt u geen PayPal-account.
Bancontact, KBC/CBC Mister cash en Belfius direct net – is een bank uit België.
Sofort en Giropay – is een bank uit Duitsland.
EPS – is een bank uit Oostenrijk.
Bitcoin – is een virtuele munt.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
U kunt producten toevoegen aan uw winkelmand. Vervolgens gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en dient u de adresgegevens in te vullen en ziet u de beschikbare betaalmogelijkheden. Klik op “afrekenen/ bestelling plaatsen” en u gaat automatisch naar uw bank als u hebt gekozen voor iDEAL. Wij raden aan om voor de betaaloptie iDEAL te gaan zodat uw bestelling dezelfde dag (voor 17:00uur) wordt verzonden.