Liquids

Of zie het totaal overzicht.

Aroma’s

Shake & Vape

Uitleg nicotinegehalte

Het nicotinegehalte in liquid wordt aangeduid met mg (milligram).
0 mg = zonder nicotine (nicotinevrij)
3 mg = extra laag nicotinegehalte
6 mg = laag nicotinegehalte
11/12 mg = normaal nicotinegehalte (vergelijkbaar met de reguliere sigaret/shag)
16 mg = hoog nicotinegehalte (vergelijkbaar met zware shag/tabak)

Liquid PG / VG gehalte

100% VG (circa 99,9%)
15PG / 85VG
20PG / 80VG
22PG / 78VG
30PG / 70VG
35PG / 65VG
40PG / 60VG
50PG / 50VG
55PG / 35 VG / 10H2O
60PG / 40VG
70PG / 30VG
80PG / 20VG
Sub-Ohm Liquids
CBD Liquids
Smaakloze Liquids

waarschuwingBewaar liquid buiten het bereik van kinderen en huisdieren!

De liquids vormen een belangrijk onderdeel van de elektrische sigaret, ze maken het mogelijk om te genieten van de ervaring van het roken. Maak een keuze uit de verschillende smaken die er beschikbaar zijn en profiteer in ieder geval altijd van de scherpe tarieven. Dankzij de liquids kunt u op een minder schadelijke manier ‘roken’, aangezien er geen sprake is van teer, stikstofoxide of koolstofmonoxide. Uiteraard kunt u wel gebruik blijven maken van nicotine, of kunt u dit afbouwen om er uiteindelijk mee te stoppen. Zie ook de pagina ingrediënten e-liquid.

Ingrediënten liquids

VG
Glycerol (VG) staat voor Vegetable Glycerine afgekort dus VG. Glycerol is transparante (doorzichtig) reukloze vloeistof geproduceerd uit plantaardige olie. Veelal afkomstig uit soya-, palm- of kokosolie.
VG zit onder andere ook in; liquids, voedsel, alcohol, medicijnen en cosmetica artikelen.
PG
Propyleen Glycol (PG) is ook een transparante (doorzichtig) reukloze vloeistof en niet geëxtraheerd uit natuurlijke producten.
PG zit onder andere in; liquid, voedsel, dranken, tandpasta en medicijnen.

Consumentenbond: “De hoofdbestanddelen, water en propyleenglycol of glycerol, zijn nog relatief onschuldig, deze zitten ook in rook van rookmachines in discotheken.

Voordelige liquids

U kunt de liquids voordelig online aanschaffen, waardoor het elektrisch roken een stuk voordeliger is dan het reguliere roken. U koopt een van de startersets, om hier vervolgens liquids naar keuze in te gebruiken. Bent u op zoek naar de smaak van tabak, of is het aan de andere kant juist een andere smaak die u aan weet te spreken? U heeft de keuze uit verschillende liquids, die u direct online kunt bestellen. Probeer er in eerste instantie een aantal uit, om vervolgens eenvoudig online herhaalbestellingen te doen.

Met of zonder nicotine

U kunt gebruik maken van de liquids met nicotine, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor de exemplaren zonder deze stof. Wilt u bijvoorbeeld uiteindelijk stoppen met roken, of niet langer gebruik maken van nicotine? Gebruik de elektrische sigaret op basis van de starterset dan om het geheel steeds een beetje verder af te bouwen. U zorgt er op die manier voor dat u kunt roken op de wijze die u wenst. Dankzij de verdamper in de e-sigaret is er sprake van de bekende rook of damp, zonder dat u op dat moment gebruik hoeft te maken van de nicotine in de sigaretten.

Geschikt voor alle modellen

De liquids zijn geschikt voor alle modellen uit de startersets die we online verkopen, waardoor u zelf voor een combinatie kunt zorgen. U bent niet gebonden aan een bepaald merk, waardoor u heel voordelig inkopen kunt doen en u gezond kunt gaan roken. Blader door de verschillende liquids en schaf deze direct online aan, zodat u binnenkort gebruik kunt maken van uw e-sigaret, met een smaakje of met de reguliere smaak van het vertrouwde tabak.

Naar de Webshop >>