Ik heb er tabak van!

Ik heb er tabak van! is een boek van Jessica Leijgraaff dat op humoristische maar praktische wijze helpt te stoppen met roken. Ook verkrijgbaar als e-boek.

Ik heb er tabak van!: hulp bij het stoppen

Stoppen met roken is moeilijk. Dan is het wel zo fijn als je ergens hulp in kunt vinden. Jessica Leijgraaff – auteur van Ik heb er tabak van! – heeft zelf ook gerookt. Op het moment dat ze besloot te stoppen met roken, merkte ze dat zelfhulpboeken vaak belerend en denigrerend zijn. Het geeft een slecht gevoel – en men heeft het al zo moeilijk – waardoor het stoppen eerder overgaat in weer beginnen. Ik heb er tabak van! is een heel ander boekje. Het beschrijft aan de ene kant precies wat een ex-roker doormaakt als hij of zij wil breken met vriend Nico (de personifiëring van de sigaret). En aan de andere kant geeft het weer wat er allemaal in het lichaam gebeurd. Ik heb er tabak van! werkt, zegt STIVORO die het boekje van harte aanbeveelt, dankzij de zeer handige tips en de humoristische stijl. Daarom is Ik heb er tabak van! een echte aanrader.

Ik heb er tabak van!: boordevol humor
Want zeg nu zelf: stoppen met roken is al moeilijk genoeg. Dan is het des te leuker om al die herkenbare situaties op een leuke manier te kunnen lezen. 90 pagina’s lang zal men zich steeds gemotiveerder voelen om net als de schrijfster van Ik heb er tabak van! te roepen: ‘Ik heb er tabak van!’ Uiteraard van het roken. In het boek Ik heb er tabak van! wordt de lezer niet alleen voorgesteld aan vriend Nico, maar ook aan een nieuwe vriend, Wil. Want samen met Wil gaat het lukken om te stoppen. Door van nicotine en wilskracht personen te maken, leest het boekje Ik heb er tabak van! heel fijn en voelt de lezer zich ook veel meer betrokken bij de hulp die via de tekst wordt geboden.

Ik heb er tabak van!: samenvatting & verkrijgbaarheid
Wilt u ook stoppen met roken en bent u op zoek naar een boek waar u echt wat aan heeft? Dan is Ik heb er tabak van! van Jessica Leijgraaff echt iets voor u. Het boek is verkrijgbaar als paperback, maar ook als e-boek. De cover van Ik heb er tabak van! ziet eruit als een pakje sigaretten met heel groot de titel op de waarschuwingssticker. Ik heb er tabak van! telt 90 pagina’s vol goede tips die iedereen zal kunnen gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *