Detabaq

Detabaq is een kruidenpreparaat met vitaminen en mineralen dat zou kunnen helpen bij het stoppen met roken. Wat is Detabaq nu precies en hoe werkt het.

Detabaq: voedingssupplement ter ondersteuning

De een staat te springen om te stoppen met roken en is helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging in het leven. Bij de ander breekt nu al het zweet uit bij de gedachte aan stoppen alleen… Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen die ondersteunend kunnen werken nadat de laatste sigaret, sigaar, waterpijp of pijp is gerookt. Detabaq is er daar een van. Detabaq is een voedingssupplement vol vitaminen, mineralen en kruiden die samen helpen het zenuwstelsel te versterken (onder meer verschillende B-vitaminen) waardoor u beter met de ontwenningsverschijnselen om kunt gaan. U neemt per dag twee tabletten Detabaq in van de vijf die u zou mogen gebruiken. Deze overige drie kunt u gebruiken tijdens moeilijke momenten.
detabaq

Detabaq: supplement, geen medicijn

Let wet dat Detabaq geen medicijn of therapeutisch hulpmiddel is, zoals producten met therapeutische nicotine. Het is gewoon een goed gedoseerd voedingssupplement dat als doel heeft u meer energie te geven en het zenuwstelsel te versterken, zodat u steviger in uw schoenen staat na het echte stopmoment. Detabaq bevat echter geen stoffen zoals therapeutische nicotine, dus u hoeft niet te verwachten dat het de trek in een sigaret onmiddellijk stilt, zoals nicotinekauwgom, zuigtabletten, mondspray en pleisters wel doen. Wel is het zo dat Detabaq goed en snel wordt opgenomen in het lichaam, omdat het op natuurlijke basis is. Dit houdt in dat Detabaq gebruik maakt van natuurlijke vitaminen en mineralen die – net zoals de vitaminen uit voedsel – sneller worden herkend door het lichaam en dus ook sneller worden verwerkt. Daardoor kunt u zich sterker voelen.

Detabaq hetzelfde als Energiebooster?

Op veel fora van stoppers wordt het product Detabaq geprezen, maar ook verguisd. Zo blijkt het dat Detabaq van Vitamust exact hetzelfde is qua inhoud en werking als de Energiebooster. Zelfs de omschrijving is hetzelfde. Het enige verschil is dat Detabaq duurder is dan de Energiebooster. Vitamust zelf reageert hier niet op, maar als Detabaq en de Energiebooster daadwerkelijk hetzelfde zijn, dan zou u ook deze laatste kunnen gebruiken als ondersteuning bij het stoppen met roken. Overleg voor gebruik ook eens met uw huisarts of apotheker voordat u met Detabaq begint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *