Blijf elektronisch roken

Blijf elektronisch roken. Het elektrisch roken biedt u de mogelijkheid om te blijven roken, zelfs op het moment dat u daar de hoge kosten per maand niet langer voor wilt betalen. Dankzij de elektrische sigaret kunt u op de kosten besparen, zorgen voor een betere gezondheid en aan de andere kant toch mee naar buiten op het moment dat de rest gaat roken.

Rustig afbouwen

U kunt het elektrisch roken gebruiken om het roken af te bouwen, bijvoorbeeld wanneer u op termijn geen gebruik meer wenst te maken van nicotine. Dit is de verslavende stof binnen de reguliere sigaret. Dankzij de e-liquids met nicotine heeft u nog altijd de mogelijkheid om van dit heerlijke gevoel te genieten, ook zonder de teer en bijvoorbeeld het risico op koolmonoxide. In plaats daarvan kiest u voor een meer gezonde oplossing. U kunt elektrisch roken op het moment dat het u uitkomt, om uiteindelijk zonder de nicotine te kunnen en verder op de kosten te besparen.

Gebruik nicotine

Bent u aan de andere kant helemaal niet van plan om te gaan stoppen met roken, maar zou u er wel graag voor zorgen dat u meer voordelig en gezond door het leven kunt gaan? Ook dan is het elektrisch roken voor u een uitstekende keuze. U kunt gewoon gebruik blijven maken van nicotine en de e-liquids zorgen daarmee voor het bekende gevoel van een sigaret. Het elektrisch roken zorgt ervoor dat u op de kosten kunt besparen en u minder schade toebrengt aan uw gezondheid, terwijl u geen genot in hoeft te leveren.

Sociale contacten

Het elektrisch roken biedt u op die manier bovendien de mogelijkheid om uw sociale contacten aan te houden, bijvoorbeeld op het moment dat de rest van de groep zich naar buiten begeeft om een sigaret op te steken. Het is bijvoorbeeld in de horeca niet langer toegestaan om binnen te roken, waardoor er buiten voor de deur vaak groepjes rokers ontstaan. Wilt u daaraan gewoon deel blijven nemen? Dankzij het elektrisch roken is dit niet langer schadelijk voor u, maar behoudt u aan de andere kant wel de gezelligheid van het voor de deur bij elkaar komen.
Naar de Startersets →