Smaakverbod en Onlineverbod

Helaas is het online- & smaakverbod een feit. Vanaf 1 januari 2023 geldt het smaakverbod. We hebben de tijd gekregen om smaken uit te verkopen. Vanaf 1 juli 2023 mogen online geen e-liquids, e-sigaretten en toebehoren meer verkocht worden en voor fysieke winkels geldt het verbod op 1 januari 2024 voor smaken.

Wij gaan de smaken uitverkopen. Echter, uitverkochte smaken kunnen we alsnog bestellen nadat u de bestelling hebt geplaatst. Op deze manier kunnen wij u blijven bedienen tot 30 juni 2023. Het nadeel hiervan is dat een bestelling langer op zich laat wachten ongeacht verzendkeuze.

Zodra de bestelling is verstuurd krijgt u automatisch de bevestiging met de track & trace code. Er zal geen compensatie plaatsvinden voor de gekozen verzendwijze.

Zolang bestellen mogelijk is zullen wij uitleveren ook na het online verbod! Wij accepteren geen bestellingen meer op 1 juli. Dit verkoop op afstand verbod geldt voor e-liquids (ook tabak smaak en smaakloos!), tabak, e-sigaretten en toebehoren zoals glaasjes en coils.

Hoe zit het met tabaksmaak?

Ook vallen alle huidige tabak eliquids onder het smaakverbod. De ingrediënten zijn namelijk niet meer toegestaan. De ingrediënten die wel zijn toegestaan zal niet overeenkomen qua smaakbeleving met de huidige te verkrijgen tabak liquids.

Reviews

Wij zijn enkele weken geleden gestopt met automatische uitnodigingen voor reviews op Trustpilot vanwege kostenbesparing. Automatische uitnodingen zijn enorm duur maar wel handig want de klant kan met één klik een review plaatsen. Dat is nu niet meer mogelijk en daarom vervallen dagelijks tientallen positieve reviews.