eraCare

Stoppen met roken? Het lukt met eraCare: een behandelcentrum dat verschillende methodes aanbiedt om te stoppen met de rookverslaving.
Behandelcentrum eraCare

In Malden – bij Nijmegen – ligt het behandelcentrum van eraCare. Dit centrum is gespecialiseerd in diverse behandelmethodes die kunnen ondersteunen bij het stoppen met roken, maar ook afvallen. Zo biedt eraCare Auriculo-therapie, telefonische coaching en online stopbegeleiding. Het is bij eraCare mogelijk om slechts één programma te volgen, maar u mag ook meerdere methodes met elkaar combineren, zodat u optimaal de kans om te stoppen met roken kunt benutten. Bovendien zijn er ook programma’s voor het bedrijfsleven. Wat u ook kiest, het programma zal altijd op uw situatie op maat gemaakt kunnen worden.

eraCare: Auriculo-therapie

Een van de behandelmethoden van eraCare bij stoppen met roken is Auriculo-therapie. Deze therapievorm pakt de drie vormen van verslaving aan die bij een rookverslaving komen kijken, te weten lichamelijke verslaving, geestelijke verslaving en de gewoonte (ook wel sociale verslaving genoemd). De lichamelijke verslaving wordt door de behandelaars van eraCare aangepakt met de Auriculo methode, een vorm van ooracupunctuur. De drukpunten in het oor die hierbij worden gestimuleerd helpen ontwenningsverschijnselen te verminderen, ontspannen en ontgiften het lichaam. Tijdens de groepssessie bij eraCare wordt de geestelijke verslaving aangepakt. Ook leert u van eraCare hoe u de gewoonte kunt doorbreken.

eraCare: coaching

De een stopt makkelijker dan de ander. Dat is gewoon een feit. eraCare biedt daarom voor iedereen die wat extra hulp nodig heeft persoonlijke begeleiding. Zo kunt u een telefonisch consult aanvragen, waarbij u vragen kunt stellen en gewoon even een praatje kunt hebben. Deze helpen om u weer te motiveren door te gaan. Ook kunt u bij eraCare kiezen voor online coaching. Hierbij kunt u bijhouden hoe lang u niet heeft gerookt, maar ook wat u bespaard heeft door niet te roken. Zo krijgt u inzicht in de voordelen. Tevens krijgt u regelmatig van eraCare een e-mail met stimulerende teksten, zodat u het stoppen ook echt volhoudt. Samen met eraCare wordt u door de moeilijke momenten heen gesleept. Dit kunt u combineren met andere hulpmiddelen, zoals producten met therapeutische nicotine, maar ook met de andere behandelmethodes van eraCare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *