De opluchting

De opluchting van Jan Geurtz helpt iedereen om in slechts één dag te stoppen met roken, zonder gewichtstoename of ontwenningsverschijnselen.

De opluchting: andere kijk op roken

De opluchting van auteur Jan Geurtz geeft iedereen die wil stoppen met roken of al is gestopt maar er nog steeds mee worstelt, helder en niet belerend handvatten om te vol te houden. Hoe? Door te laten zien dat roken geen meerwaarde heeft in het dagelijks leven. De opluchting geeft een heel andere kijk op de rookverslaving. En doordat men anders gaat kijken, ontstaat er een eenvoudiger afscheid van de sigaret. U wilt er gewoon geen een meer opsteken. Zo zorgt De opluchting voor een echte opluchting van de stopper.

De opluchting: unieke methode
Lees het boek en men is in één dag van het roken af. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch merken lezers van De opluchting dat het stoppen veel eenvoudiger is. Men ervaart nog wel wat lichamelijke ontwenningsverschijnselen, maar doordat men anders is gaan kijken naar de rookverslaving, kan daar veel beter mee omgegaan worden. De opluchting leest bovendien als een mooi boek. Met handzame tips, praktijkvoorbeelden en hulp bij het omgaan met ontwenningsverschijnselen. Deze combinatie maakt het boek een unieke methode om mee te stoppen met roken.

Samen stoppen met De opluchting

De opluchting gaat overigens nog een stapje verder dan alleen stoppen met roken. Er is een apart hoofdstuk in De opluchting gereserveerd voor drugs. Want veel rokers willen nog wel eens een beetje wiet meerollen in de sigaret. De opluchting helpt de lezer ook met het stoppen met softdrugs (of andere drugs) om te gaan. Dit wordt op dezelfde manier behandelt als het stoppen met roken. Verder bevat het boek een deel met veel gestelde vragen om de stopper in iedere situatie hulp te kunnen bieden.

De opluchting: samenvatting & verkrijgbaarheid
De opluchting is verkrijgbaar in de boekhandel of online als paperback. Let wel dat u de nieuwste editie bestelt, want de oudere edities van De opluchting zijn niet meer verkrijgbaar. Meer weten? Kijk dan ook eens op de website van Jan Geurtz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *