SuperSmoker

Vrijwel iedereen heeft wel eens gehoord van de supersmoker. In 2007 kwam de supersmoker voor het eerst op de markt. Een revolutie op het gebied van tabakvervangende producten. De supersmoker werd in eerste instantie ingezet als hulpmiddel bij het stoppen met roken – het is namelijk mogelijk om cartridges met minder nicotine erin te gebruiken, waardoor het gebruik van nicotine is af te bouwen. Maar al gauw bleek dat de supersmoker meer was dan een hulpmiddel. Het was een manier om toch van een sigaretje te kunnen genieten op plekken waar niet (meer) gerookt mocht worden. Tegenwoordig is supersmoker meer een algemene term voor e-sigaretten.
supersmoker
Supersmoker: verschillende modellen
Om de beste supersmoker e-sigaretten en vloeistoffen te maken, zorgen de fabrikanten van ervoor dat ieder onderdeel van de hoogste kwaliteit is. Dit omdat de elektrische sigaretten branche gewoon altijd een goed product wil aanbieden. Omdat ieder mens anders is, biedt supersmoker ook verschillende modellen en starterskits aan, zoals van de eGo CE4 & CE5 of de eVod. Deze modellen zijn zeer populair en heel gebruiksvriendelijk, maar ook makkelijk om gebruiksklaar te maken. De uitgebreide kits bevatten naast de verschillende onderdelen evenals een gebruiksaanwijzing, zodat u precies weet hoe u de e-sigaret moet klaarmaken voor gebruik en onderhouden. Zie ook de beste e-sigaret op roken.nl. De supersmoker is namelijk allang ingehaald door moderne vape apparaten.

Supersmoker kopen

Een supersmoker kopen doet u natuurlijk gewoon in de webshop van roken.nl maar heet tegenwoordig SmokeStik. Op roken.nl vindt u de meest populaire en gebruiksvriendelijke modellen, maar ook de smokestik navulling en dampvloeistof. Zo weet u zeker dat u altijd de hoogste kwaliteit vloeistoffen gebruikt in de supersmoker (e-sigaret). Adem damp in en uit en geniet gewoon tijdens het uitgaan of in andere openbare ruimtes van een sigaret, maar dan in de vorm van een e-sigaret.

Supersmoker vervanger

De SmokeStik is de vervanger van de originele supersmoker. Uiteraard is de supersmoker smokestik niet gezond maar wel minder schadelijk dan tabak.
De smokestik is gebruiksvriendelijk en aan te raden voor de ouderen onder ons. U dient slechts een vulling (cartomizer) op de batterij te draaien en daarna is deze klaar voor gebruik. Bij de huidige generatie e-sigaretten dient u namelijk meer handelingen te verrichten zoals een coil (regelmatig) vervangen, e-liquid toe te voegen en dergelijke. Dit alles is niet van toepassing bij de smokestik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *