Stoppen met roken boeken

Stoppen met roken is lastig, daar kan iedereen hulp bij gebruiken. Een goede methode is om een van de stoppen met roken boeken hiervoor te gebruiken. Stoppen met roken boeken zijn er van diverse schrijvers, waarvan Alan Carr waarschijnlijk wel de beroemdste is. Zoek een van de stoppen met roken boeken uit die het beste bij u past qua schrijfstijl en methode, zodat de stoppoging ook echt gaat lukken.

Methodes via boeken

De methodes van stoppen met roken boeken komen er samengevat op neer dat ze handige tips, stappenplannen en handvatten reiken om te helpen te stoppen met roken. De stoppen met roken boeken zijn geen wondermiddelen, u moet er wel actief mee aan de slag gaan. Goede stoppen met roken boeken zijn geschreven door ex-rokers die begrijpen wat een stopper doormaakt. Maar er zijn ook genoeg humoristische, goed geschreven boeken van therapeuten en artsen op de markt.

Allen Carr: populaire stoppen met roken boeken

De meest verkochte stoppen met roken boeken komen van de hand van Allen Carr. Hij heeft er meerdere geschreven die nog steeds worden uitgegeven. De boeken (ook in de Nederlandse vertaling) helpen op een humoristische, leuke wijze te stoppen met roken, zonder belerend of betuttelend te zijn. Allen – zelf ooit ook een roker – weet in zijn stoppen met roken boeken met herkenbare anekdotes en een duidelijk stappenplan te boeien en daardoor te helpen met stoppen met roken. Er zijn ook veel Nederlandse stoppen met roken boeken verkrijgbaar die op een niet belerende wijze helpen. Bijvoorbeeld Stoppen doe je zo van Marcel van Mosselveld en Nederland Stopt! met roken van Pauline Dekker en Wanda de Kanter. Beide boeken bevatten een goed Stoppen met roken-plan die door iedere stopper te volgen is.

Overstappen op een elektrische sigaret

Wil het stoppen met roken met behulp van deze boeken niet lukken of wilt u met een tussenstap stoppen? Kies dan voor een elektrische sigaret. Deze zijn schoner, geven in de meeste gevallen minder gezondheidsproblemen en helpen de verslaving beter in bedwang te krijgen. Uiteraard kan de elektrische sigaret ook in combinatie met stoppen met roken boeken worden gebruikt.

3 gedachten over “Stoppen met roken boeken

  1. Hierbij wil ik graag Bert en Corne bedanken voor hun review van het boek van Marcel van Mosselveld Stoppen doe je zo. Ik zag hun melding hierboven en heb daardoor het boekje aangeschaft. Inmiddels al een flinke tijd van het roken af en ik voel me echt bevrijd. Ik heb totaal geen ontwenningsverschijnselen en voel me super! Het boek is dus een aanrader voor wie echt wil stoppen.

  2. Al 5 jaar een tevreden niet roker dankzij het boekje Stoppen doe je zo. Van Mosselveld slaat de spijker op zijn kop met deze makkelijker en informatieve uitgave. Nooit gedacht dat ik zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen zou kunnen stoppen. Ik ben nog iedere dag blijmdat ik bevrijd ben van sigaretten en voel me geweldig!

  3. Ik ben, na 22 jaren verslaafd te zijn, eindelijk gestopt met roken met behulp van het boekje “Stoppen doe je zo” van Marcel van Mosselveld. Dit boekje leest zo makkelijk en je wil het echt meteen uit lezen. Dit terwijl ik toch echt geen lezer ben. Het boekje laat je op super eenvoudige manier inzien hoe nutteloos het roken eigenlijk is. Je stopt als het ware vanzelf, zonder bangmakerij of enge plaatjes. Ik heb eigenlijk totaal geen ontwennings verschijnselen gehad en ben zo blij dat ik van het roken af ben. Ik voel me super en ga dus echt nooit meer roken. Hierbij wil ik Marcel van Mosselveld bedanken voor het schrijven van dit super handige boekje. In slechts 100 pagina’s je leven voorgoed verandert!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *