Stoppen met roken app

Stoppen met roken is niet altijd even eenvoudig. Iedereen kan wel een beetje hulp gebruiken. De stoppen met roken app geeft deze extra ondersteuning.

Handig: stoppen met roken app

De een heeft er nu eenmaal meer moeite mee dan de ander: het uitdrukken van die laatste sigaret en dan nooit meer een nieuwe opsteken. Veel mensen kunnen dan best een beetje hulp gebruiken. Van hun omgeving bijvoorbeeld of via een cursus. Maar het kan ook door middel van een stoppen met roken app. Deze apps geven bijvoorbeeld tips als je het even moeilijk hebt of helpen je geleidelijk aan te stoppen. Welke stoppen met roken app het beste bij u past is misschien even uitzoeken, maar voor iedereen is er wel een goede stoppen met roken app voor Apple of Android te vinden. Zowel gratis als betaald.

Ondersteuning dankzij stoppen met roken app

Veel apps bieden de stopper morele en sociale steun. Zoals bijvoorbeeld Rookvrij Pro voor iPad en iPhone. Deze stoppen met roken app houdt namelijk bij wat de voortgang is van het stoppen met roken. Zo houdt deze stoppen met roken app bij hoeveel geld men heeft uitgespaard door niet te roken, maar ook hoeveel tijd dat heeft opgeleverd. Een andere stoppen met roken app die morele steun geeft is QuitNow. Een engelstalige stoppen met roken app voor iPad, iPhone en Android. Deze app houdt vanaf het moment dat men stopt bij hoeveel sigaretten er niet zijn gerookt, hoeveel geld en tijd daarmee is bespaart en het aantal dagen dat men is gestopt. Ook geeft het negen gezondheidsveranderingen aan en kunnen er prestatiebadges worden verdiend. Deze badges kunnen vervolgens op Facebook worden geplaatst voor nog meer steun van de omgeving.

Samen stoppen, met een stoppen met roken app

Veel mensen willen actief stoppen met roken. Ook daar zijn verschillende apps voor ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de Engelstalige stoppen met roken app iQuit voor iPhone en iPad. Deze app bevat een timer die aangeeft wanneer er gerookt mag worden. De tijd tussen de laatste en volgende sigaret wordt steeds langer, waardoor het helpt om aanzienlijk te minderen en uiteindelijk te stoppen. Een strenge coach vindt iedereen in de stoppen met roken app Livestrong MyQuit Coach Lite. Deze stoppen met roken app is zeer interactief en is daarom een zeer populaire stoppen met roken app. Er kunnen prestaties worden verdiend, maar de voortgang kan ook in tabellen en dergelijke worden afgelezen.

1 gedachte over “Stoppen met roken app

 1. Hallo,
  Zelf was ik ook een roker. Ik heb inmiddels meerdere malen geprobeerd te stoppen maar dit ging niet zo makkelijk en ik had al snel de neiging om ermee te stoppen omdat mijn neiging naar een sigaret te groot was. Ik keek wat ik het beste kon doen omdat ik echt wil stoppen met roken, ik kwam een app tegen in de appstore (voorheen nog niet eerder gezien) en ik besloot om hem te kopen (ja, de app is 2 euro) tot nu toe heb ik er zeker geen spijt van! Superapp! En laat ik eerlijk zijn, het helpt me wel echt! Ik voel me een stuk fijner om dat ook de app mij erg goed helpt! Ik wil dit graag met jullie delen dus ben je benieuwd dit is de naam van de app: Stop smoking we are your motivation
  Hopelijk heeft iemand van jullie hier wat aan, ik deel graag mijn mening met jullie!
   
  Groetjes,
  Dan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *