Spaarpunten uitleg

20 mei (2016) is er nieuwe wetgeving gaan gelden waardoor het meer mogelijk is om spaarpunten uit te geven. Deze nieuwe regels zijn op 18 mei gepubliceerd en 20 mei moeten wij hier al aan voldoen! Kortingen, Kortingscodes of dergelijke acties zijn eveneens verboden.

Verouderde informatie
Bij elke bestelling verdient u spaarpunten ongeacht de hoogte van het bedrag. Het sparen van punten gaat geheel automatisch. Uiteraard dient u wel een account te hebben. Het aanmaken van een account is gratis en u krijgt gelijk 10 gratis spaarpunten. Voor elke goedgekeurde review ontvangt u 5 gratis spaarpunten.

De spaarpunten worden toegevoegd aan uw account zodra de bestelling volledig is afgerond. Om spaarpunten te krijgen en om uit te geven dient u ingelogd te zijn.

Bestelt u voor de eerste keer? U kunt een account aanmaken alvorens u een bestelling plaatst. Een account aanmaken kan tijdens het afrekenen maar ook voordat u een bestelling plaatst. Klik hier om een account aan te maken.

U krijgt 1 spaarpunt voor elke euro die u uitgeeft. 1 spaarpunt is zes eurocent. Dit betekent dus 6% korting op elke bestelling die u plaatst.

Voorbeeld: u koopt iets voor 50 euro. 50 euro geeft u recht op 50 punten. 50 punten maal 0,06 eurocent is 3 euro korting op uw volgende bestelling.

Spaarpunten gebruiken

Klik hier hoe u de opgebouwde spaarpunten kunt toepassen. Vervolgens kunt u zelf bepalen hoeveel spaarpunten u wilt toepassen op uw huidige bestelling. Klik hier om te zien hoe u dat kunt doen.

U kunt onbeperkt punten sparen en uitgeven. Uw opgebouwde spaarpunten verlopen niet. Uw spaarpunten worden automatisch weergegeven tijdens het afrekenen zodat u ze met 1 muisklik kunt toepassen. Geeft u ze niet uit? Dan worden de spaarpunten automatisch toegevoegd in uw account.