Overstappen elektrisch roken

Geplaatst op 1 Reactie

Overstappen op elektrisch roken is niet zo heel moeilijk. Het enige dat men nodig heeft is een e-sigaret van goede kwaliteit. Moge het duidelijk zijn dat wij pleiten dat de e-sigaret vele malen minder schadelijker is dan normaal tabak. Dergelijke schadelijke stoffen als teer, stikstofoxide en koolmonoxide zijn niet aanwezig in liquids. Het is algemeen bekend dat nicotine niet gezond is.

Overstappen elektrische sigaret: logische keuze

Bent u het ook zo zat dat u nergens meer mag roken? En dat terwijl uw lichaam toch vraagt om nicotine. En is stoppen met roken voor u nog geen optie? Dan is het een logische keuze voor het overstappen elektrisch roken. Overstappen naar elektrisch roken is heel gemakkelijk. U heeft eigenlijk alleen een goede, liefst oplaadbare e-sigaret nodig en verschillende cartridges met nicotine houdende vloeistof, zodat u eenvoudig uw tabak de deur uit kunt doen.

Waarom overstappen naar e-sigaret?

Overstappen naar elektrisch roken is voor velen een logische stap. Vooral mensen die nog niet toe zijn aan stoppen met roken en toch de omgeving niet meer met hun rookverslaving willen belasten. Ook is overstappen op elektrisch roken logisch als men graag in de horeca vertoeft, op de tribune zit of rond kinderen bent en snakt naar een sigaret. Bij het roken van een e-sigaret rookt men namelijk geen tabak. De rook die u uitademt is damp. Ook daarom is overstappen op elektrisch roken aan te raden als u nog niet toe bent aan het stoppen met roken.

Overstappen elektrisch roken: zo doet u dat

Er zijn verschillende e-sigaretten verkrijgbaar, maar het is wel belangrijk om het overstappen op elektrisch roken te doen met een goede e-sigaret. Er zijn namelijk verschillende kwaliteitsniveaus in omloop en voor uw gezondheid is het natuurlijk belangrijk dat u de beste e-sigaret uitzoekt. Kies daarom bij het overstappen op elektrisch roken voor een echt merk en koop altijd originele cartridges bij dezelfde dealer. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. De vloeistof in de cartridges of liquids kunnen stoffen bevatten waar u allergisch voor bent. Mocht er een allergische reactie optreden, staak dan direct het gebruik en raadpleeg uw arts.

Naar de Startersets →

1 gedachte over “Overstappen elektrisch roken

  1. Ik kan me goed voorstellen dat e-sigaretten en goed alternatoef zijn voor veel rokers. Je wilt inderdaad je omgeving niet te veel belasten. Een andere reden dat men graag dampt is dat je het op meer plaatsen kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *