E sigaret kopen in Schiphol

Wilt u een e sigaret kopen in Schiphol? Online bestellen is net zo makkelijk! Bij ons betaald u geen verzendkosten en versturen wij dezelfde dag uw bestelling. U krijgt een track & trace code zodat u de bestelling kunt volgen. Wij hebben de grootste assortiment elektrische sigaretten en liquids.

Gratis verzending en morgen in huis!
Naar de Startersets →

Voordelen van online bestellen
– geen parkeerplek zoeken en parkeerkosten
– goedkope online prijs
– meer informatie

Dampen op Schiphol, mag dat?

Nee, helaas niet! Tijdens de vliegreis mag u de e-sigaret niet gebruiken. Alle vloeistoffen moet in een sealbag anders mag u het niet meenemen. Bovendien zijn er landen waar de elektrische sigaret verboden is! Kijk hiermee uit want de douane in het betreffende land kan u staande houden. Hoewel de e-sigaret onder de tabakswet wordt geschaard zien vliegtuigmaatschappijen nog meer risico’s, het is namelijk een elektronisch apparaat met batterijen waardoor ontploffingsincidenten teweeg kan brengen.
Dampen valt onder het rookverbod en daar komen steeds meer horecabedrijven achter en waar niet gerookt mag worden, mag ook niet gedampt worden.

E Sigaret meenemen in het vliegtuig?

Het is toegestaan om uw e-sigaret mee te nemen in het vliegtuig. Echter, e-liquid valt onder vloeistoffen en moet daarom in een afgesloten sealbag vervoerd worden. Bewaar liquid zeker niet in de clearomizer/tank vanwege de drukverschillen waardoor de kans op lekkage zeer groot is.

Elektrische sigaret kopen in Schiphol

Wij verkopen alle top merken van Joyetech, Kangertech en Justfog. Online uw e-sigaret en liquid kopen is voordeliger dan in de winkel. Verder is roken op schiphol ook nog steeds toegestaan in de daarvoor bestemde rookzones.
Wilt u toch even contact? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Assortiment e sigaretten

Wij hebben alle producten ruim op voorraad. Waarom Roken.nl? Supersnelle levering, discreet bezorgd, veilig online betalen en aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg keurmerk.
Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Assortiment liquids / vloeistoffen

Wij verkopen vloeistof van merken als; Hangsen en Joyetech. Dit zijn de wereldmarktleiders op het gebied van liquids voor elektrische sigaretten. Deze fabrieken beschikken over de benodigde kwaliteitscertificaten zodat u de beste kwaliteit liquid dampt.

Gratis verzending en morgen in huis!
Naar de Startersets →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *